Even voorstellen…

jolandaEven mezelf voorstellen…mijn naam is Jolanda Brabander – van der Plas.

Fotograferen doe ik al heel wat jaren als hobby. Ik ben begonnen met het fotograferen van o.a. bloemen, omdat ik jarenlang gewerkt heb bij ‘Fleur 89’, een bloemenwinkel in Wateringen.

Na de geboorte van mijn jongens, ik heb er 2, had ik een heerlijke kraamtijd. Dit bracht mij op het idee om andere moeders ook een speciale kraamtijd te geven. Zo ben ik begonnen als (parttime) kraamverzorgende. Dit werk doe ik nog steeds, met veel liefde. Door het nauw contact wat ik heb met gezinnen, in die bijzondere (kraam)tijd, ben ik daarnaast begonnen met het fotograferen van pasgeboren baby’s. Een reportage maken van de baby in het gezin vanaf het uitkleden, in de Tummy-Tub, bij papa & mama, mooie close-up foto’s… etc, behoren tot mijn specialisme. Zo’n klein mensje is zó puur, zó mooi, zó echt….. geweldig om dit vast te mogen leggen !!!!

Het fotograferen blijft niet alleen beperkt tot bloemen en gezinnen. In de loop der jaren heb ik veel ervaring opgedaan aan een verscheidenheid van verschillende thema’s. Mooie locaties zijn er in overvloed te vinden. Natuurlijk kan ik je helpen door het bieden van verschillende voorstellen. Zo kunnen alle bijzondere dagen, van trouwdag tot jubileum, vastgelegd worden.

Als je ideeën hebt om een reportage te laten maken, neem dan contact op. Laat je vrijblijvend door mij inspireren om zo jou bijzondere dag te vereeuwigen.

Jolanda